Народни танци

Потопете се в енергията и мистиката на българските народни танци. Ние предлагаме отделни групи за начинаещи деца и възрастни, така че всеки може да намери своето място. Нашите опитни инструктори ще ви научат на танци от всички фолклорни области на България и ще ви запознаят с вековните български традиции. Танцът е магия за душата и е идеален начин да изгоните умората и да се освежите след напрегнат ден. Заповядайте в Пространството, където ще откриете нови приятели, ще се забавлявате и ще се научите на нещо ново и вълнуващо. Нека заедно да изследваме богатството на българския фолклор чрез танца!

Народни танци за деца

Народните танци за деца са не само красиви, но и полезни. С тяхна помощ децата развиват ритъм, памет, мислене, внимание. Народните танци придават гъвкавост на тялото, момичетата придобиват грация, лекота и правилна стойка, а момчетата придобиват сила и сръчност. Освен това народните танци подобряват сърдечно-съдовата дейност, укрепват имунитета, предотвратява наднормено тегло, мускулите и ставите се тренират. Децата се запознават с фолклора и културата на родната им страна, което формира техните хоризонти.
За удобството и спокойствието на децата, сме организирали провеждането на народните танци в две групи: за деца от 6 до 12 години и за деца от 2 до 5 години.

Народни танци за 60+ години

Ние вярваме, че възрастта е само число и всеки може да се наслади на енергията на българските народни танци. Присъединете се към нашата група от страстни танцьори и изживейте незабравимо преживяване. В Пространството ви гарантираме, че ще се забавлявате и ще откриете нови приятели, които споделят вашата любов към танца. Нека танците ви помогнат да се освободите и да се почувствате по-живи и свежи от всякога. Не чакайте повече – заповядайте при нас и се превърнете в истински майстори на българския фолклор!