Споделено офис пространство

Добре дошли в нашето споделено офис пространство! Ако сте предприемач, фрийлансър или работите в малка фирма, ние имаме перфектното място за вас. Предлагаме ви споделено работно място, където можете да се насладите на хубаво кафе, топли напитки и да работите на спокойствие.

Ние знаем, че наемането и поддържането на самостоятелен офис на локация в близост до метростанция може да бъде скъпо и нерентабилно, затова ви предлагаме споделено офис пространство на 4 минути пеша от метростанция Мусагеница.

В нашия офис имаме 8 бюра, които можете да наемете за час, ден, седмица или месец.

Открийте силата на споделеното офис пространство

В нашия Coworking Space няма да се чувствате изолирани и самотни. Вместо това, ще имате възможност да работите в приятна компания на други предприемачи и фрийлансъри. Това е перфектният начин да се срещнете с нови хора и да се вдъхновите от техните идеи.

Съвсем близо до Пространството има малка градинка, където може да се разходите и да поемете глътка въздух сам или с компания.

Ако искате да работите в уютно и спокойно място, където имате всички удобства на модерния офис, но все пак се чувствате като у дома, нашето споделено офис пространство е точното място за вас.

За въпроси и резервации, моля свържете с нас на тел. 0878 100 322 или ни изпратете запитване.

> контакти