Пространството

Ние знаем, че ежедневието може да бъде напрегнато и изморително, затова Ви предлагаме уникално място, където можете да се погрижите за тялото и духа си, да развивате артистичния си талант и да работите в стимулираща обстановка.

В Пространството Ви предлагаме не само работно място, а място, където можете да се забавлявате, да растете и да постигате успехи. Вашата удовлетвореност е наш приоритет и ние се стремим да го постигнем, като Ви предоставим най-добрите условия за работа, спорт и развлечения.

При нас пестите време и получавате всичко, от което се нуждаете.
Почувствайте се специални – вие сте такива за нас. Ние сме тук за да направим живота ви по – щастлив!

Споделен офис

Нашето офис пространство е мястото, където Вашите бизнес проекти могат да бъдат осъществени в една модерна и професионална работна среда. Ние предлагаме различни опции за наемане, включително споделено работно пространство, наемане на целия офис за определен период, зала за срещи и събития, занималня и много други.
Площта на споделения офис е 33 кв.м и предлага осем удобни бюра, кухненски кът, където можете да хапнете на спокойствие, шкафчета за съхранение, самостоятелен санитарен възел, климатик и тец.

Зала за спорт и събития

При нас всичко е многофункционално! Залата ни за спорт и събития може да бъде използвана за йога, пилатес, гимнастика, бойни изкуства, занималня, зала за срещи, конференции и други събития с капацитет от 14 до 30 човека.  Оборудвана е с йога постелки, коркови йога кубчета, гирички, колани, ластици, пилатес и швейцарски топки. За Ваше удобство разполагаме с три съблекални и 25 шкафчета за личен багаж. Дзен градината допринася за уюта и спокойствието, което усещате. Можете да наемете залата за час, ден или по договорка. Готови сме да отговорим на Вашите нужди и изисквания, за да създадем незабравимо изживяване за Вас и Вашите гости.