Подаръчен ваучер от Пространството

Искате да зарадвате своите близки и приятели с нещо специално? Искате да им дадете възможност да се насладят на живота, да се развиват и да се забавляват? Тогава подарете им подаръчен ваучер в Пространството – мястото, където всичко е възможно!

> Виж повече

Карта за спорт от Пространството – инвестиция в здравето и ефективността на Вашия екип

Ако Вашата фирма се намира в кв. Дървеница или кв. Мусагеница,гр. София, близо до метростанция Мусагеница или имате служители, които живеят в същия район и Вие сте работодател, който се грижи за своите служители и иска да им осигури най-добрите условия за работа.

> Виж повече

Team Building в Пространството

Повечето ни клиенти споделят, че team building събитията имат по-голям ефект, когато са организирани в малък екип до 15-18 служители.
Избирайки събитие в София, в Пространството, Вие осъществявате сближаването на колектива по-лесно, по-достъпно за служителите и по-бюджетно за работодателя.

> Виж повече

Неделна спортна забавачница

Вземете два часа за себе си в неделя следобед, докато ние се грижим за вашето дете. Възползвайте се от новата ни услуга – “Неделна спортна забавачница” за деца от 3 до 7 години! Регистрирайте се за “Неделна спортна забавачница” сега и се насладете на два пълноценни часа почивка.

> Виж повече

Happy Workday – работи и спортувай

Ние вярваме, че здравето и благополучието са от ключово значение за едно успешно и изпълнено със задоволство работно място. Затова предлагаме уникална възможност да се възползвате от нашите сутрешни или обедни тренировки.

> Виж повече

Работи и се забавлявай с екипа си

Търсите ли място в София където Вие и Вашият малък екип можете да се съберете, за да работите и да се забавлявате? Ние знаем, че работата може да бъде изтощителна и че е необходимо да се освободите от стреса, затова предлагаме различни забавления, които да Ви помогнат да се отпуснете и да се заредите с нова енергия.

> Виж повече