Изправителна гимнастика за деца над 7 години

Като част от кинезитерапията, изправителната гимнастика се различава с по-специфични комплекси от упражнения и се изпълнява с помощта на различни уреди като тук най-вече включваме швейцарска топка, тояжки и ластици.

Тази практика е идеално съчетание от кинезитерапия с комплекси фокусирани върху швейцарска топка за правилна стойка и заздравяване плюс гъвкавост на гръбначния стълб. Обръща се внимание и на баланса, и това къде тялото на децата се намира в пространството. Практиката е изключително психически и душевно позитивна и зареждаща. Добавят се някои комплекси от йога и пилатес под формата на игри и щафети за повдигане на допамина и серотонина за добро настроение и мотивация.

Гимнастика за здраве и тонус

Още от начална, крехка възраст е добре да се набляга над гръбначния стълб, таза, тазовото дъно и долните крайници тъй като те са ядрото на тялото и това, което ни държи. Важно е те да бъдат здрави, тонизирани и гъвкави.

Гимнастиката ще се провежда всяка събота от 10:00 – 11:00 за деца над 7г.
Заниманията са с продължителност до час и се провеждат при записани минимална бройка от 2 участника. Местата са ограничени.
Запазете своите места с предварителна резервация на телефон 0878100322.