Виняса Йога

Виняса йога се основава на свързването на дишането и движението, използвайки плавни и контролирани движения, за да постигне хармонията между тялото и ума. Ако търсите начин да се откъснете от ежедневието и да постигнете мир и хармония, Виняса Йога е перфектният начин за вас! В Пространството предлагаме занимания по йога, на които ще ви научим на техниките и принципите, необходими за постигане на баланс и хармония в тялото и ума. Присъединете към нашите занимания по Виняса Йога, за да постигнете хармония и мир в живота си.

Йога за огъвкавяване на гръбнака

Йогата е отличен начин да подсилим и огъвкавим тялото си. Ние вярваме, че йогата трябва да бъде достъпна за всеки, който желае да преодолее напрежението и стреса на съвременния живот. В Пространството ви предлагаме специална йога практика за огъвкавяване на гръбнака. Можем да приспособим тренировките както за начинаещи, така и за по-напреднали, като със задоволство ще ви насърчим да станете по-гъвкави и здрави. Не пропускайте възможността да подобрите здравето си с нашата йога за огъвкавяване на гръбнака.

Йога за 65+

Приятно е да се усетите свободни и гъвкави, дори и в зряла възраст. Йогата е перфектният начин да се поддържате здрави и активни, като в същото време получавате душевен покой и релаксация.
Ние предлагаме класове специално за хора на и над 65 години, в които нашите опитни инструктори ще ви научат как да правите асани, дихателни упражнения и медитации, които ще ви помогнат да подобрите гъвкавостта, баланса и силата си. Всички упражнения са създадени специално за хора на вашата възраст, за да можете да ги изпълнявате безопасно и удобно.

Терапевтична Йога

Добре дошли в света на терапевтичната йога! Ако търсите начин да подобрите физическото и умствено здраве, тази практика е точно за вас.
В терапевтичната йога използваме леки и приятни физически упражнения, които са подходящи за начинаещи, въпреки това, асаните са фокусирани към подравняване на тялото и насърчаване на осъзнаването на нуждите на ума и тялото при изпълнението им. В края на всяка практика, включваме релаксация, която помага за пълното приемане на външния свят и преодоляване на трудностите в нашия живот. Тази релаксация е важна, за да помогне на тялото и ума да се почувстват обновени и освежени.